Založ si blog

Čo to na nás len chystajú?

Asi pred pol rokom sa na stránkach Pravdy sťažoval blogger Ivan Hoffman, že v Česku ich pomerne často náčelník GŠ Armády ČR Řehka straší tým, aby sa občania pripravili na vojnu.

Dnes na poludnie nám asi mala pomôcť stráviť ťažší obed diskusia „odborníkov“ o tom, ako nás Rusko neodvratne ťahá do vojny.

Lebo RF nemá dosť vlastného územia a neustále poškuľuje po Západnej Európe, ktorú chce, rovnako ako UA, „zhltnúť“. Začala som to počúvať, keď nejaký Švéd rozprával o tom, ako tam vyľakaní ľudia volajú na rôzne linky, aby sa podelili o svoje obavy z napadnutia Ruskom. Našťastie, Švédsko má dosť protiraketových krytov a krytov CO, aby mohlo zachrániť všetkých svojich občanov.

Samozrejme, najlepším riešením situácie je, keď Švédsko už konečne bude v NATO, ktoré nedopustí, aby krajina bola spustošená krvilačným Ruskom a jeho armádou.

Ak ste ešte ani v tomto momente nevyvrátili obed, gratulujem. Ja som ešte vtedy nejedla, tak som vydržala ešte zo dva príspevky naslovovzatých odborníkov (jedným z nich bol podľa neustáleho odŕhania asi Radovan Geist..), ale viac som nedala.

Mám po krk tejto štvavej propagandy, mám po krk toho, ako západní šašovia pripravujú obetné ovce na to, že budú podrezané a bude za to môcť samozrejme Rusko. To aby na to nezabudli ani v momente, kedy pošlú svoje duše k Pánovi, či Satanovi.

Je mi zle z pajácov v EU, ktorí namiesto toho, aby sa snažili o mier a prosperitu tých, ktorí ich živia, ich pripravujú na nesmiernu skazu a utrpenie. Vidíme, kto ženie svet do vojny, a Rusko to nie je. Denne sa musím pozerať na goebbelsovský plagát pri ceste, ktorý tvrdí, že „EU je mier a sloboda“´. Doslova. Je tam ešte nejaké tretie heslo, ktoré je rovnako opakom reality, ako dve spomenuté.

Som za zastavenie aj humanitárnej pomoci Ukrajine. Mali ste dosť príležitostí rokovať o mieri pre vašich občanov, milé vedenie skorumpovanej americkej gubernie. Ak tvrdošijne odmietate mier, tak bojujte ďalej, ale ZA SVOJE. Potom uvidíme, akí ste geroji. Vy chcete bojovať a nemeckí farmári Vám to majú platiť. Ak chcete vojnové dobrodružstvá, tak už len na vlastný účet. Ak si ich môžete dovoliť, len bojujte, drahí ukrajinskí „vlastenci“.

Kritické myslenie

02.04.2024

Už sme si zvykli, že v podaní oficiálnej mediálnej a pro-bruselskej politickej scény kriticky myslieť znamená zhltnúť bez výhrad všetko, čo servíruje tzv. mainstream a automaticky odmietať čokoľvek iné, čo nie je v súlade s prozápadným naratívom. Napriek tomu, že tento naratív všetci dobre poznáme, RTVS považovalo za potrebné nás dnes večer indoktrinovať opäť. [...]

Postreh k Novembru

16.11.2023

Pred tým, ako sa zajtra vrece roztrhne s ódami na „hrdinov“ Novembra 1989, ponúkam zopár zamyslení. Prvé sa týka oných prepytujem hrdinov. Hrdina implikuje nejaký nie každodenný čin, vykonaním ktorého sa jedinec obetuje pre dobro kolektívu, riskuje a v zápase o víťazstvo pravdy a spravodlivosti nehľadí na nástrahy. Čo také zásadné riskovali [...]

Laterna Magica, alebo Hra na demokraciu

11.05.2023

Od tých, ktorým majitelia „tejto krajiny“ zverili výkon verejných a ústavných funkcií, často počúvame, že „žijeme v slobodnej a demokratickej spoločnosti.“ Nuž v takej by mal vládnuť ľud. A tí, ktorí sú v exekutíve a zákonodarcovia by mali ľudu načúvať a „radiť sa s ním“. Ako je tomu u nás? Prezidentka hodí do koša 640 tisíc [...]

Fico postrelenie prevoz BBX

Po atentáte na Fica sa Rooseveltka stala najstráženejšou budovou v krajine. Vraždiť pre politiku je choré, komentovali zhrození ľudia

15.05.2024 22:45

Záchranársky vrtuľník priletel s premíérom do Banskej Bystrice krátko pred šestnástou hodinou. Nosidlami ho potom okamžite transportovali na operačnú sálu.

Fico postrelenie prevoz

Politológovia: Atentát spoločnosť ešte viac radikalizuje. Politici sa musia zomknúť, nie tancovať na Ficovom lôžku

15.05.2024 20:00

Už teraz je jasné, že stredajší útok zmení Slovensko a bude mať obrovský vplyv na spoločnosť aj domácu politickú scénu.

juraj c. strelec

VIDEO: Prvé slová strelca na Fica. Podozrivý z atentátu vysvetľuje, prečo stlačil spúšť

15.05.2024 19:19

Na sociálnych sieťach sa šíri video, na ktorom podozrivý zo streľby na premiéra Roberta Fica hovorí o dôvodoch, pre ktoré sa rozhodol spáchať atentát.

NR SR: Rokovanie 12. a 13. schôdze

Z Moskvy sa už šíria konšpirácie. Ruskí politici pripúšťajú, že atentát na Roberta Fica má zahraničné pozadie

15.05.2024 18:45

Ruskí politici sa zmieňujú o sprisahaneckých teóriách. Jeden hovorí dokonca o výstrahe pre ďalších lídrov v EÚ, ktorí zmýšľajú podobne ako Robert Fico.

vantage4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 6714x
Priemerná čítanosť článkov: 1343x

Autor blogu

Kategórie